U bevindt zich nu hier: Vacatures & Stages
Qose.NL groeit met de dag, wij zijn daarom ook op zoek naar enthousiaste collega's!
Wie weet zit er iets leuks tussen voor jou, wij horen het graag.
Javascript Developer
Maak jij graag impact door het opzetten, optimaliseren, schaalbaar maken en laten groeien van webapplicaties? Ben je gebiologeerd door UX, ofwel door hetgeen de gebruiker beweegt iets te (laten) doen (of juist niet)? En koppel je graag bestaande technologie├źn aan elkaar, bijv. d.m.v. APIs? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer...
Senior Full stack developer
Je bent een onderdeel van een development team waarbij je programmeert, test en zorgt voor opleveringen van zowel productie- als kantoorapplicaties. De applicaties die je bouwt dragen bij aan het optimaliseren van de processtromen. Er wordt gewerkt met sprints, Scrum etc. Je denkt actief mee en doet voorstellen om bestaande applicaties te verbeteren en door te ontwikkelen, om vervolgens de applicatie aan te passen. Dit alles in overleg met leidinggevenden en eindgebruikers.
Lees meer...
Adwords specialist
Als Adwords specialist heb jij ├ęcht verstand van Google Adwords, Display marketing en Remarketing. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, beheren, plannen, budgetteren, monitoren, uitvoeren, optimaliseren en rapporteren van betaalde zoek campagnes (paid search campagnes).
Lees meer ...
QoseNL
Samen zorgen we voor online succes sinds 2013
Sinds 2013 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met een leuk team hebben we elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op!